Despre noi

Companie specializata in design interior, Instalcom hidrotermosanitari  pune la dispozitie solutii inovatoare, personalizate, pentru a va transforma baia intr-un spatiu special, dedicat relaxarii. Urmarind noile tehnologii,INSTALCOM HIDROTERMOSANITARI  creeaza ambientul perfect in care igiena, confortul si designul se impletesc armonios.

Dorinta companiei de a raspunde prompt si eficient cerintelor venite din partea clientilor este sustinuta prin determinarea si strategia flexibila adoptata in abordarea tuturor provocarilor. Instalcom hidrotermosanitari si-a indreptat atentia catre inovatie, functionalitate si stil, oferind solutii complete tehnice si de design de la producatori renumiti datorita elegantei si rafinamentului deosebit al obiectelor produse, a calitatii finisajelor si a durabilitatii. Marcile comercializate sunt printre cele mai cunoscute pe piata internationala si intrunesc toate standardele de calitate.

In functie de preferinte, de conceptul baii si dimensiunea spatiului care urmeaza sa fie amenajat, compania va pune la dispozitie o gama variata de produse si furnizori, astfel incat sa puteti alege solutia perfecta.

Mizand pe o cultura a calitatii si rafinamentului, Instalcom hidrotermosanitari va ofera un nou stil de viata si va pune la dispozitie pachete avantajoase de produse si servicii care sa puna bazele celor mai indraznete idei privind amenajarile interioare.